Samsun

Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:

21:47 05 Nisan 2016
Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, takımının 11 günde yapacağı 3 maça hazır olduğunu söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'ndeki antrenmanda AA muhabirine açıklama yapan Korukır, 27. haftada Vartaş Elazığspor karşısında aldıkları galibiyetin (2-1) play-off hedefini sürdürmeleri açısından önemli olduğunu ifade etti.

Ligde 28. haftada Adanaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Korukır, "11 günde 3 maç oynayacağız, buna fizik olarak hazırız. İyi bir takımımız var. Böyle bir takımın ligde iyi yerlerde olması lazım. Ligi 7 veya 8'inci bitirdiğimizde kimseye apolet takılmayacak. Takımı 12'nci sırada aldık 7'nci sırada bitirdik, diyebiliriz ama bu bir başarı değildir." diye konuştu.

Adanaspor karşısında deplasmanda kazanmak istediklerini dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Korukır, şunları söyledi:

"Şu anda 6'ncılığı kovalıyoruz. 6 veya 5'inci olursun fark etmez, önemli olan play-off potasında kendine yer edinebilmek. Ligin ikincisine yenildik, dördüncüsünü yendik, yine altıncısına yenildik ama şu an birinci ile oynayacağız ve yenmek mecburiyetimiz var. En kötü 1 puan ile Adana'dan dönmek zorundayız. Ligin sonuna kadar hedefimizi zorlayacağız."

Adanaspor maçının hazırlıklarına başlayan Samsunspor'un antrenmanında, grip olan kaptan Musa Aydın ile sakatlıkları bulunan Canberk Aydın, Mehmet Çakır ve Ercan Yazıcı yer almadı.

Samsunspor 11 günlük periyotta 8 Nisan'da Adanaspor, 14 Nisan'da Göztepe ve 18 Nisan'da da Giresunspor ile karşılaşacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.