Samsun

AK Parti Olağanüstü Kongresi'ne doğru

19:14 14 Mayıs 2016
AK Parti Olağanüstü Kongresi'ne doğru

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, AK Parti Olağanüstü Kongresi'ne doğru gidilirken Samsun'da sosyal medya üzerinden başlatılan imza kampanyasının partiyle ilgisinin olmadığını duyurdu.

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 22 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi kararlaştırılan AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde genel başkan adayı olmayacağını kamuoyuna kendisinin açıkladığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler neticesinde alınmış olan bu kararı herkesin saygıyla karşılaması gerekmektedir. Buna rağmen, son günlerde Samsun kamuoyunda sosyal medya üzerinden başlatılan bir imza kampanyasıyla ilgili çeşitli spekülasyonlar yaşandığı gözlemlenmektedir. 22 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongreye sayılı günler kala, Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın bilgisi dışında gerçekleştirilmeye çalışılan söz konusu imza kampanyası da dahil tüm sosyal aktivite, etkinlik, kampanya vb. türü faaliyetlere hiçbir suretle itibar edilmemelidir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.