Samsun

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde Çevre Günü etkinliğidüzenlecek

13:13 02 Haziran 2016
Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde Çevre Günü etkinliğidüzenlecek

Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği düzenlenecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliklerinin yapılacağı Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ndeki hazırlıkları inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Samsun'nun gözbebeği haline gelen kuş cenneti için birçok alanda önemli çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne binlerce ziyaretçi çekmeyi başardıklarını dile getiren Yılmaz, "Bu yüzden 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliklerini Samsun'da çevre ve turizm adına önemli bir yer haline gelen kuş cennetinde yapmayı planladık. Dolu dolu bir program gerçekleştireceğiz. Valimiz İbrahim Şahin ile yaptığımız değerlendirmeler kapsamında bu kararı aldık. Deltada güzel bir gün geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Kızılırmak Deltası'na davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.