Samsun

Canik'te belediye çalışmaları

17:10 11 Temmuz 2016
Canik'te belediye çalışmaları

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni Türkiye yolunda ülkenin her bir vatandaşının enerjisine, desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Genç, belediye birim müdürleriyle bir araya geldiği toplantıda, ülkeleri daha ileriye şehirlerin taşıyacağını belirterek dolayısıyla sorumluluklarının arttığını söyledi.

Yeni Türkiye’nin inşasında oldukları bu süreç içinde herkesin daha fazla çalışması gerektiğini belirten Genç, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Binali Yıldırım bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken, diğer yandan yeni bin yılın başında Türkiye'yi daha güçlü bir ülke yapacak olan hamleleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyor. Bu kritik süreçte ülkemizde yaşanan gelişmeleri uzaktan izleyen değil, bizzat sahada olmalıyız. Canik Belediyesi olarak zaten 12 yıldır ülkemizin değişim ve dönüşümüne destek veriyoruz. Ancak bu yetmez. Yeni Türkiye yolunda ülkemizin, her bir insanımızın enerjisine, desteğine ihtiyacı var. Samsun'da, gerçekleştirdiğimiz 'Yeni Türkiye Yolunda' konferansları ve yaptıkları eğitim, kültür, kentsel dönüşüm yatırımları ile yeni Türkiye sürecine en fazla destek veren belediyeyiz. Yeni Türkiye yolunda karınca misali su taşıyoruz. Ancak, bu yeterli değil. Her bir başkan yardımcımız ve birim müdürümüz de bu süreçte daha etkin olmalıdır."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.