Samsun

Otokoç, yeni Volvo S90'ı Samsunlular'ın beğenisine sunacak

11:10 29 Ağustos 2016
Otokoç, yeni Volvo S90'ı Samsunlular'ın beğenisine sunacak

Türkiye otomotiv perakendeciliğinin lider şirketlerinden Otokoç'un Samsun Şubesinin, Volvo'nun gelecek vizyonundaki en önemli adımını temsil eden yeni modeli Volvo S90'ı Samsunlular'ın beğenisine sunacağı bildirildi.

Otokoç'tan yapılan açıklamada, yeni model Volvo S90'ın, Samsun şubelerinin showroomunda 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde sergileneceği belirtildi.

Yeni Volvo S90'ın ayrıca 2-7 Eylül tarihlerinde Samsun Otoshow Fuarı'nda de görücüye çıkacağı anlatılan açıklamada, fuarda bu modelin yanı sıra Ford ve Volvo markalarına ait diğer modelleri de otomobil tutkunlarının görebileceği kaydedildi.

Açıklamada, Volvo S90 hakkında şu bilgiler verildi:

"Şık tasarımı sezgisel teknoloji ile birleştirerek mükemmel sürüş deneyimi yaratan Yeni Volvo S90, D5 turbo motoruyla yüksek randımanlı bir sürüş deneyimi sunuyor. Standart olarak bulunan kılavuz yardım sistemi sayesinde öndeki araç ile hem hız hem de mesafeyi otomatik olarak ayarlayan Volvo S90, dünyada ilk defa kullanılan algı sistemi sayesinde yoldaki yaya, bisiklet ve hayvanları tespit ederek sürücüyü uyarıyor ve gerektiğinde fren yaparak olası bir kazayı önlüyor. Yeni nesil 'drive-e' motor sayesinde daha az yakıt tüketerek daha az atık oluşumu sağlayan yeni Volvo S90'da ayrıca adaptif hız sabitleyici, 3 bin 600 kamera, aktif uzun far, park yardım pilotu, sensör ve şeritte koruma yardım desteği de yer alıyor. Eylül ayında teslimi yapılmak üzere Otokoçlar'da ön siparişleri alınmaya başlanan yeni Volvo S90'ın fiyatı ise 291 bin 540 liradan başlıyor. "

Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Otokoç, temsil ettiği Ford, Ford Trucks ve Volvo markalarını Türkiye geneline yayılan 19 hizmet noktasında müşterileriyle buluşturuyor. Otokoç, ticari ve bireysel yeni araç satışı, satış sonrası, ikinci el araç hizmetleri, kiralama, sigorta ve finansman çözümleri, araç koruma sistemleri ve danışmanlık hizmetlerini Koç kalitesi ve güvencesi ile tek çatı altında sunuyor.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.