Samsun

Maçın ardından

23:29 10 Eylül 2016
Maçın ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, TFF 1. Lig'de Sivasspor ile golsüz berabere kaldıkları maçta aldıkları bir puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Korukır, Sivasspor'un Süper Lig kalitesinde oyunculardan kurulu bir takım olduğunu ifade etti.

Korukır, oyuncularının maçta iyi mücadele ettiğini dile getirerek, "Maçın hakemi de çok temiz bir yönetim gösterdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Bir puanı çok kaliteli bir takımdan aldığımız için değerli olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.


- Sivassspor cephesi


Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise maçın ilk yarısında çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadıklarını dile getirdi.

Samsunspor'un ikinci yarıda dirençli bir mücadele ortaya koyduğunu anlatan Özköylü, şunları kaydetti:

"İkinci yarıda maalesef topun hakimiyetini sağlayamadık. Samsunspor daha çok gelmeye başladı. Seyirci desteğiyle de coşku ve dirençleri arttı. Oyuncumuz kırmızı kart gördükten sonra iş bizim açımızdan biraz daha zorlaştı ama o dakikadan sonra gol pozisyonu vermedik. Kırmızı kart pozisyonunda kazanılan serbest atış gol olabilirdi. Biraz tedirgin oldum. Biz de kaybetmeyi hak etmemiştik. Kazanmak istiyorduk, olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.