Samsun

Halk oylamasına doğru

11:09 14 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

İkiz, beraberinde AK Parti ilçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile Kayabaşı, Kocaoğlu, Sivirkese ve Aslançayır Mahallelerine ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Avrupa'da Türkiye'ye karşı başlayan saldırgan tavrın nedeninin güçlü Türkiye korkusu olduğunu belirten İkiz, "Bize dost görünüp her zaman terör örgütlerine ve teröristlere kucak açan, son yıllarda bunu açıktan yapan Avrupa ülkeleri son günlerde Türkiye Cumhuriyetinin görevi başındaki bakanlarını hedef alarak niyetlerini ortaya koymaktalar. Bunların niyeti bizi değiştirmek istediğimiz vesayet sistemi içinde tutmak." diye konuştu.

Avrupa ülkelerinin güçlü Türkiye istemediklerini dile getiren İkiz, her fırsatta insanlık ve demokrasi dersi vermek isteyenlerin insanlık ve demokrasiden anladıklarının yaptıklarıyla ortaya çıktığına dikkati çekti.

Oyunlarını bozmak, güçlü bir Türkiye için hep birlikte güçlü şekilde 'evet' denilmesi gerektiğini vurgulayan İkiz, "Güçlü lidere ve güçlü Türkiye'ye hep birlikte yol verelim." ifadesini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.