Samsun

Başarılı güreşçiden ziyaret

16:47 22 Mart 2017
Başarılı güreşçiden ziyaret

Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası seçmelerinde birinci olan Fatih Erdoğan ile antrenörleri, Havza Kaymakam Vekili Cengiz Nayman ile Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Erdoğan, antrenörleri Mehmet Şencan, Murat Aktaş, Arif Şahin ve Şükrü Seven ile Nayman ve İkiz'e ziyarette bulundu.

Erdoğan'ı tebrik eden Nayman, "Belediye ile sporcuların daha rahat ortamda antrenman yapması için salon yapacağız. İnşallah kardeşimizi mili mayo ile şampiyon olarak görürüz. Elimizden geldiğince gençlerimizin yanında olacağız." dedi.

İkiz ise spora ve sporcuya olan desteklerinin her zaman devam edeceğini dile getirerek, "İlçemizden bir İbrahim Karabacak daha çıkarmak için elimizden geldiğince spora destek olacağız. Her yıl düzenlediğimiz festivalimizde yağlı güreşler sporcularımızın kendilerini yetiştirmesi için önemli bir sınav. Fatih kardeşimiz gibi güreşe sevdalı ve başarılı kardeşlerimiz için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Erdoğan da Uşak'taki seçmelerde 29 ilden 32 güreşçi arasından birinci geldiğini anlatarak, "Hedefim Türkiye şampiyonu olmak. İnşallah 8 Nisan'da Havza'ya Türkiye şampiyonu olarak geleceğim. Sonraki hedefim ise ay-yıldızlı mayo ile Avrupa ve dünya şampiyonalarında şampiyonluklar kazanmak." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.