Samsun

Gazi Parkı yenileniyor

12:17 04 Haziran 2017
Gazi Parkı yenileniyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Gazi Parkımızı baştan aşağıya yenileyerek estetik bir görünüm kazandırıyoruz."

İlkadım Belediyesi'nden yaplan yazılı açıklamada, Gazi Parkı'nda bir süre önce düzenleme çalışması başlatıldığı belirtildi.

Çalışmaların Ramazan Bayramı'na yetiştirilmesi için çalışıldığı belirtilen açıklamada görüşlerine yer verilen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun'un en önemli dinlenme alanlarından biri olan Gazi Parkı'nın vatandaşların gönül rahatlığı ile hoşça vakit geçirebileceği yeni görünümüne kavuşacağını kaydetti.

İstiklal Caddesi Devlet Su İşleri 7'inci Bölge Müdürlüğü karşısında bulunan parkın güzel bir görünümüne kavuşacağını vurgulayan Tok, şu ifadelere yer verdi:

"Yaz aylarında insanların uğrak mekanı olarak ailelerin çocuklarıyla en çok tercih ettiği kent merkezi içerisinde özel ve apayrı bir yeri olan Gazi Parkı'mızı baştan aşağıya yenileyerek estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Çevre düzenleme çalışmaları, çocuk oyun parkı, yürüyüş ve sosyal donatı alanları ile daha güzel bir çehreye sahip olacak olan Gazi Parkı'mızın doğal yapısı korunarak yaz aylarında halkımızın dinlenebileceği, çay ve kahve içip sohbet edebileceği, aileleriyle hoşça vakit geçirebileceği bir mekan haline gelecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.