Samsun

Başkan Kul muhtarların iftarına katıldı

10:44 13 Haziran 2017
Başkan Kul muhtarların iftarına katıldı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Muhtarlar Derneği üyeleri ile iftarda buluştu.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftara, Başkan Kul ve Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Nuh Yıldız, Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç'le mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarların hizmetin ilk kademesi ve temel taşı olduğunu belirten Kul, "Muhtarlarımızla el ele vererek gönül birliği içinde ilçemize hizmetin en güzelini, en mükemmelini sunmanın gayreti içindeyiz. Sizlerle ve halkımızla kurduğumuz gönül köprüsü sayesinde ilçemizi emin adımlarla hedefe taşıyoruz. Terme'yi daha yaşanabilir, örnek bir ilçe haline getirme noktasındaki destek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.

Dinç ise muhtarlar olarak başta belediyeler olmak üzere kurumların kapılarını hizmet için aşındırdıklarını dile getirerek, "Kapısını ve yüreğini her zaman bizlere ve halkına açan başkanımız Şenol Kul ve ekibine teşekkür ediyorum. Sizlerle iftar sofrasında bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah oruçlarınızı ve ibadetlerimizi kabul etsin." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.