Samsun

Terme Belediyesi, engelli aileye yardımcı oldu

15:39 19 Temmuz 2017
Terme Belediyesi, engelli aileye yardımcı oldu

Terme Belediyesi, bedensel engelli oğlu için evlerinin önüne parke taşı döşenmesini isteyen annenin isteğini geri çevirmedi.

Sakarlı Mahallesi'nde yaşayan Selime Elik, Belediye Başkanı Şenol Kul ile görüşerek, 24 yaşındaki oğlu Halil Elik'in kas erimesi nedeniyle 15 yıldır tekerlekli sandalyeye bağlı yaşadığını belirterek oğlunun dışarıya rahat çıkabilmesi için bahçe içinde evlerinin önüne parke taşı döşenmesini istedi.

Annenin isteğini not alan Kul, ekipleri yönlendirdi. Ekipler, Elik ailesinin evinin önüne parke taşı döşedi.

Aileyi ziyaret eden Kul, şunları söyledi:

"Halil kardeşimize yaşadığı sıkıntıların aşılması anlamında elimizden gelen tüm desteği sağladık. İhtiyaç sahibi engellilerimiz, lütfen bizlere başvursunlar. Onlar için yapabileceğimiz muhakkak bir şeyler vardır. Buradaki ailenin sevinci bütün yorgunluğumuzu alıyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Hemşehrilerimizi bir nebze olsun mutlu edebiliyorsak, en büyük mutluluğu biz yaşıyoruz demektir.

Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışı gereği, tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza da her zaman hizmet vermeye devam edecek."

Anne Elik, Belediye Başkanı Kul'a teşekkür ederek şunları dile getirdi:

"Başkanımız ve Belediyemize teşekkür ediyorum. Burada hapis hayatı yaşıyordum, yollarımız toprak olduğu için oğlum evden çıkamıyordu. Başkanım isteğimi kırmadı. Şimdi evimizin önü parke ile döşeli. Bizim dünyamız burası ve dünyamızı zenginleştirenlerden Allah razı olsun."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.