Samsun

Başkan Tok'tan İLKEM Eğitim Kurumlarına ziyaret

16:32 01 Ocak 2018
Başkan Tok'tan İLKEM Eğitim Kurumlarına ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İLKEM Eğitim Kurumlarındaki öğrenci ve velileri ile bir araya geldi.

İlkadım Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Tok'un Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde öğrenci ve aileleriyle buluştuğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tok, İLKEM Eğitim Kurumları'nı İlkadımlı gençlerin donanımlı birer birey yapmayı amaçlayarak kurduklarını ifade etti.

Kurumda verilen kursların yanı sıra gerçekleştirilen birçok etkinlikle çocukların sosyal anlamda gelişimine büyük katkı sağlandığını vurgulayan Tok, şunları kaydetti:

"Milli şuuru çocuklara aşılayarak vatan ve bayrak sevgisinin önemini doğru bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor. Çocuklarımıza verdiğimiz değerin önemini bir kere daha onların güzel gözlerinde görme şansı bulduk. Sadece okul derslerine destek vermenin ötesinde, yarınımızın umudu evlatlarımızı ilim, irfan, vatan ve bayrak sevgisi ve bilgisiyle donatan İLKEM Eğitim Kurumlarımızda yarınların ‘büyük adamlarını’ yetiştirmenin gayretini yaşıyoruz. Verdiğimiz her çabanın karşılığını hem evlatlarımızdan hem de ailelerinden gördüğüm teveccüh ile alıyoruz. Büyük İlkadım ailesinin tüm fertlerine canı gönülden teşekkür ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.