Samsun

Terme Belediyesinden kaldırım ve yol çalışması

15:23 07 Şubat 2018
Terme Belediyesinden kaldırım ve yol çalışması

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kaldırım ve yol çalışmalarının devam ettiği Fenk Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Lise Sokak'ta devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Kul, proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek halkla iletişim kurduklarını ve taleplere kulak verdiklerini belirterek, yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Son olarak Anafartalar Caddesi'ni yenilediklerini bildiren Kul, "Şimdi aynı paraleldeki Lise Sokak'ta çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin merkezi dahil olmak üzere, her tarafta çalışmalarımız var. Ekiplerimiz yaşanabilir bir Terme için çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

En kısa sürede çalışmaların tamamlanarak, şehri modern ve kaliteli yollarla kavuşturacaklarına işaret eden Kul, şunları kaydetti:

"Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde, vakit kaybetmeden yol ve kaldırım çalışmalarımızı yapıyoruz. Çalışmalar sebebiyle oluşan aksaklıklardan dolayı halkımızın gösterdiği anlayışa teşekkür ediyorum. Terme halkından aldığımız destekle ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Terme, halkımıza yakışır bir forma giriyor. Çalışmalar sonuçlandığında caddeleri, sokaklarıyla Terme'yi yeniden inşa etmiş olacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.