Samsun

Başkan Kul spor kulüplerinin yöneticileriyle buluştu

15:01 01 Mart 2018
Başkan Kul spor kulüplerinin yöneticileriyle buluştu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçedeki amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle bir araya geldi.

Kul, "Yerel Buluşmalar" etkinliği çerçevesinde ilçedeki bir lokalde, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve temsilcileriyle buluştu.

Şehrin gelişmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Kul, "Şehrimizin fiziki, ekonomik, sosyal ve kültürel, yani her yönüyle gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çağdaş, yaşanabilir, tertemiz bir şehir olması için gayret gösteriyoruz. Öz kaynaklarımızı en güzel şekilde değerlendirerek Terme'mize hak ettiği hizmetleri yapmak istiyoruz." dedi.

Spor kulüplerinin desteklenmesi adına sürdürdükleri çalışmalara devam edeceklerini anlatan Kul, "Spor kulüplerimiz başardıklarıyla bizlere heyecan veriyor. Sizler de büyük özveriler göstererek kulüplerinizi ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Spora gönül vermiş arkadaşlarımıza maddi manevi desteğimiz devam edecek, bu anlamda her zaman onların yanındayız. Spor kulüplerimiz ve sporcularımızın sorunlarını önemsiyoruz. Belediye olarak üstümüze düşen ne ise yapacağımızdan emin olmalarını istiyoruz." diye konuştu.

İlçenin farklı mahallelerinde 3'ü kapalı olmak üzere 6 spor tesisini halkın hizmetine sunduklarına işaret eden Kul, "Yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ediyor. Projenin yüzde 70'i tamamlanmak üzere. Terme'de sporun geleceğini güvence altına almak için tesisleşmeliyiz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. Bürokratik işlemlerin yerine getirilmesinden sonra sizlere müjdeli haberi vereceğime inanıyorum." ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.