Samsun

Samsun'dan kısa kısa

18:11 08 Mart 2018
Samsun'dan kısa kısa

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yürütülen yol çalışmalarını inceledi.

Kul, Terme Belediyesi ekiplerinin Ahmetbey Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yaklaşık iki kilometrelik beton yol çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kul, mahalle halkıyla bir süre sohbet etti.

Kul, "Halkımızın iyi niyetleri güzel Termemizi tercih edilen bir noktaya taşımak için yapacağımız çalışmalarda bize güç veriyor. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımızı istenilen refah seviyesine çıkartacağız. Halkımızın verilen hizmetten memnuniyeti tüm yorgunluğumuzu alıyor. Halkımızın hizmetkarı olarak var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Mahalle muhtarı Hasan Demirdaş ise yapılan çalışmalar nedeniyle mahallede artık gururla dolaştıklarını belirterek, "Belediyemiz sayesinde hayallerimiz gerçekleşiyor. Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise memnuniyetlerini dile getirerek "Ahmetbey Mahallemizde yapılan yol çalışmalarından dolayı Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul'a teşekkür ederiz” yazılı pankart astı.

- Bafra'da 8 Mart Kadınlar Günü

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı.

Bafra Belediyesi personeli kadınlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Şahin, daha sonra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin "Sessiz Çığlık" isimli fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Kanser Erken Tarama ve Eğitim Merkezini (KETEM) ziyaret ederek buradaki kadınlara karanfil veren Şahin, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadınlar gününü bilinçlenme ve farkında olma günü olarak gördüğünü ifade eden Şahin, "Geçmişten günümüze kadınlarımız hakları konusunda çok önemli mesafeler alınmıştır. Elbette alınacak daha çok yol vardır. Kadına 'ana, eş, can,' diyoruz. Kadın şehit annesidir, gazi ablasıdır, öğretmendir, doktordur, ebedir, hemşiredir, işçidir, validir, kaymakamdır, girişimcidir, polistir, yöneticidir, teyzemizdir, nene hatundur, halamızdır, anneannemiz, babaannemiz bilgemizdir, kısacası kadın her şeydir." diye konuştu.

Programlara Şahin'in eşi Şükriye Şahin, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, AK Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk ve kadın belediye meclis üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.