Samsun

CHP Samsun Milletvekili Zeybek, Havza'da

15:19 27 Mart 2018
CHP Samsun Milletvekili Zeybek, Havza'da

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Zeybek, ilçeye gelişinde ilk olarak Kaymakam Metin Yılmaz'ı ziyaret ederek ilçe hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Zeybek, yeni seçilen ve güven tazeleyen Havza Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Madeni İşler ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cesur Şahin, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban, Bakkallar Bayiler ve Manavlar Esnaf Odası Emin Aysan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat'a ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

Daha sonra Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç'i ziyaret eden Zeybek, odadaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Zeybek, ziyaretlerinde sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, "Yerelde demokrasinin ilk basamağı sayılan sivil toplum örgütlerine, odalarımıza, kooperatiflerimize ve demokrasimize sahip çıkalım. Unutmayalım bunlar birbirini tamamlayan unsurlardır." dedi.

Havza'nın Sesi gazetesini de ziyaret eden Zeybek, gazete sahiplerinden Yücel Uyaroğlu ile bir süre sohbet etti.

Zeybek, yerel basının halkın hızlı ve doğru haber almasındaki yerinin çok önemli olduğunu belirterek, "Gazetemizin kurucusu ve Samsun basınının duayen ismi Abdullah Uyaroğlu'nu bir kez daha rahmet sevgi ve özlemle anıyoruz. Uzun yıllar Samsun basınına hizmet eden Abdullah ağabeyimiz görüşlerinden ve tecrübelerinden sıklıkla yararlandığım bir insandı. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Zeybek'e, ziyaretlerinde CHP Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.