Samsun

Terme Belediyesi'nden eğitime destek

17:54 28 Mayıs 2018
Terme Belediyesi'nden eğitime destek

Terme Belediyesince çocukların sağlıklı ve modern alanlarda spor yapabilmelerine yönelik okul bahçelerine spor alanları oluşturuluyor.

Belediye ekipleri, Terme Barbaros İlkokulu bahçesinde basketbol ve voleybol sahaları oluşturuyor.

Belediye Başkanı Şenol Kul, inşası süren çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençleri spora yönlendirecek spor alanlarını kentin genelindeki okullarda yaptıklarını belirten Kul, her alanda vatandaşın yanında olduklarına işaret etti.

Eğitim kurumlarına desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Kul, "Fırsat buldukça okullarımızı ziyaret etmeye çalışıyorum. Öğretmenlerimizle ve velilerle fikir alışverişi yaparak geleceğe dönük yol haritamıza fayda sağlayacak projeler geliştiriyoruz. Biz gençlerimizi çok seviyor ve değer veriyoruz. Eğitim kurumlarımız bizlerin göz bebeği. Terme'de okullarımız tüm imkanlarıyla güzel mekanlar haline geldi. Terme Belediyesi olarak spor noktasında desteklerimiz sürecek. Özellikle gençlerimiz sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı sporla güçlü Türkiye'ye daha büyük katkılar sağlayacak." diye konuştu.

Okul müdürü Murat Seçkin ise en büyük ihtiyaçlarından biri olan spor sahalarına başlanmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile çalışanlarına teşekkür etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.