Samsun

Terme Belediyesinin çalışmaları

15:44 30 Mayıs 2018
Terme Belediyesinin çalışmaları

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye olarak yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Kul, Saray Caddesi, Oğuzlu, Hüseyinmescit mahalleleri ve merkeze bağlı Güzin Sokak'ta devam eden yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını inceledi.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kul, "Vatandaşlarımıza en iyisini sunmak için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Saray Caddesi'ndeki esnafları da ziyaret eden Kul, caddede, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapılan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına en kısa sürede başlanacağının müjdesini verdi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçe genelinde yenileme çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüğünü belirten Kul, "Yol medeniyettir anlayışı ile Terme'nin dört bir yanında yenileme çalışmaları yürüterek, ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda cadde ve sokaklarımızı birer birer yeniliyoruz. Çalışmalarımızla ilçemizi alt ve üstyapısı ile modern kentlere yakışır hale getireceğiz. Daha güçlü bir Türkiye'nin ve daha yaşanılır bir Terme'nin birlik ve beraberlik içinde inşa edileceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.