Samsun

Belediye Başkanı Kul çalışmaları inceledi

15:05 08 Haziran 2018
Belediye Başkanı Kul çalışmaları inceledi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçe merkezinde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Başkan Kul, Belediye Meclis üyeleri Recep Ertan ve Hayrettin Akkuş ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek, Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Müdürü Oktay Altun'dan bilgi aldı.

Terme'nin hayata geçirilen gerek devlet yatırımları, gerekse il ve ilçe belediyesi tarafından yürütülen projelerle son dönemde büyük bir değişim yaşadığını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesinin birlikte hareket ettiğini, işbirliği içinde çalışmalar yürüttüklerini anlatan Kul, "Amacımız daha güzel, daha konforlu bir şehir oluşturarak vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber edebilmek. Göreve geldiğimiz günden beri 'Büyükşehir ile el ele Terme'yi değiştireceğiz' dedik ve değiştirdik. Zihni Şahin başkanımıza da çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kısa sürede kısıtlı imkanlara rağmen çok güzel işlere imza attıklarını dile getiren Kul, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla uyumlu şekilde memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz. Çünkü biz halkımıza hizmetkar olmak için varız. En önemlisi de bizler bir saatin çarkları gibi birbirimizi tamamlayacak şekilde çalışıyoruz. Bu sayede Terme'de girmedik mahalle ve sokak bırakmadık. AK belediyecilik Terme'yi nasıl daha yaşanabilir hale getirdiyse, AK hükümet de Samsun'u ve Türkiye'yi yaşanabilir hale getirdi."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.