Samsun

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

11:07 10 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir seçim çalışmaları kapsamında Kocapınar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mahalle kahvehanesinde vatandaşlar ile bir araya gelen İkiz ve Özdemir, AK Parti döneminde yapılan hizmetler hakkında vatandaşlara bilgiler vererek 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Havza Belediye Başkanı İkiz, seçimin yeni bir dönemin başlangıcı olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"Ülkemiz yapılacak seçimlerle yeni bir döneme girecek. Ülkemizin daha güçlü olması için yapılan sistem değişikliği fiilen hayata geçecek. İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye yoluna ve hedeflerine hızlı adımlar ile ilerleyecek. O yüzden 24 Haziran tarihi bizim için çok önemli. Milletin takdiri ile ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecek. Mecliste ise 400 milletvekili ile güçlü bir AK Parti ile yolumuza devam edeceğiz."

Özdemir ise AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana gücüne güç katarak yoluna devam ettiğini belirttti.

AK Parti'nin gücünü milletten aldığını ifade eden Özdemir, "Daha güçlü bir Türkiye için yine sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. İnşallah 24 Haziran günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız yeniden cumhurbaşkanı olarak seçilirken onun arkasında sağlam ve güçlü bir şekilde duracak AK Parti kadrolarını da bu millet meclise gönderecek." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İkiz ve Özdemir bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.