Samsun

Ramazan Bayramı kutlanıyor

17:02 15 Haziran 2018
Ramazan Bayramı kutlanıyor

CHP Havza İlçe Başkanlığında, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, burada yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğuna dikkati çekti.

Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını dile getiren Milletvekili Zeybek, "Bayramların yarattığı huzur ve birliktelik ortamının tüm ülkemizde daimi olması en büyük dileğimiz. 24 Haziran seçimleri önemli. Sandıklara ve seçmenlerimize sahip çıkmalıyız." diye konuştu.

CHP Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban da bayramlaşma programına katılan herkese teşekkür etti.


- AK Parti Havza İlçe Başkanlığında bayramlaşma

AK Parti Havza Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Samsun milletvekili adayı Bekir Keleş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kadir Kayan AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Kurt, burada yaptığı konuşmada, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, "24 Haziran'da ülke yeni bir döneme girecek. Biz ne kadar güçlü olursak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o kadar güçlü olur. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve beraberindekilere yönelik saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyor, saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum." diye konuştu.

Başkan İkiz ise, Havza'da güzel gelişmelerin olduğunu dile getirerek, "İnşallah birkaç yıl içerisinde ilçemizde göç ve istihdam sorunu son bulacak. Suruç’ta yaşanan saldırıyı kınayarak saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.


- Çarşamba'da bayramlaşma programı

Çarşamba ilçesinde bayramlaşma töreni, Göl Restoran'da gerçekleştirildi.

Kaymakam Mustafa Güney, burada yaptığı konuşmada, İslam alemi, Samsunlular ve Çarşambalıların bayramını kutlayarak, herkesin sevdikleri ile nice ramazan ve bayramlara erişmeleri temennisinde bulundu.

Bayramlaşmaya, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.