Samsun

Terme'de altyapı çalışmaları sürüyor

16:14 06 Temmuz 2018
Terme'de altyapı çalışmaları sürüyor

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede altyapı çalışması planlanan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile altyapı çalışması planlanan bölgelerde inceleme gerçekleştirdi.

İlçede yol yapım çalışmalarıyla birlikte elektrik hatlarının yer altına alınması, doğal gaz, su, kanalizasyon hatlarının yenilenmesi gibi çalışmalar yürütülüyor.

Yapılan tüm işlerin hizmet odaklı olduğunu vurgulayan Kul, SASKİ ve Büyükşehir Belediyesine de teşekkür etti.

Üstyapı çalışmaları öncesinde altyapı sorunlarının giderildiğini belirten Kul, Terme'nin her anlamda eksiksiz bir şehir olması için çalıştıklarını vurguladı.

Ziyaret ve Terme'de yapılan çalışmalardan dolayı Yeşilyurt'a teşekkür eden Kul, "Altyapı, bir şehrin en önemli hizmetidir. Altyapı sağlıklı şekilde çözülmediğinde üstyapı sağlıklı inşa edilmiyor. Yalnızca şehrimizde görünen hizmetler yapılmıyor. Görünmeyen yüzüyle de çalışmalar sağlam temeller üzerine kuruluyor. Bu çerçevede ilçemize hizmet veren Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kurumlara teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

İlçenin altyapı ve üstyapısını tamamen yenileyecek olan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Kul, şöyle konuştu:

"Altyapı çalışmaları cesaret işidir. Çünkü altyapı demek, yazın toz toprak, kışın yağmur çamuru göze almak demektir. Fakat biz halkımızın sağlığını önceliğimiz olarak belirledik ve elimizi taşın altına koyarak daha sağlıklı bir Terme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önceliğimiz insan. Halkımızın hayatını kolaylaştıracak, güzelleştirecek hizmetler sağlamak önceliğimizdir."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.