Samsun

Tam 196 bin kez bunu yaptı! 9 yıl hapis yedi...

14:29 25 Temmuz 2018 31 Yorum Var
Tam 196 bin kez bunu yaptı! 9 yıl hapis yedi...

Samsun’da kocasıyla birlikte saklandıkları FETÖ’nün gaybubet evinde yakalanan örgütün sözde kadın sorumlusu olup 'ByLock'a toplam 196 bin 618 kez giriş yaptığı iddia edilen ve tutuklanan ilahiyatçı kadın, yargılandığı mahkemece 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 9 yıl 5 ay 12 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan 'ByLock' kullandıkları tespit edilen biyoloji öğretmeni Ahmet Ö. (31) ve ilahiyatçı olduğu öğrenilen karısı Ragıbe Ö. (29) saklandıkları örgütün gaybubet evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen karı-koca 4 ay önce 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından tutuklandı. FETÖ’nün sözde bölge kadın yapılanması sorumlusu olduğu iddia edilen Ragıbe Ö.'nün 'ByLock'a 33 bin 497 ve 163 bin 121 kez olmak üzere 2 ayrı telefondan 196 bin 618 kez giriş yaptığı iddia edildi. 

Ragıbe Ö., hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan dava sona erdi. Tutuklu olarak yargılanan Ragıbe Ö. toplanan deliller doğrultusunda 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 9 yıl 5 ay 12 gün hapis cezasına çarptırılıp tutukluluk halinin devamına karar verildi. 

YORUMLAR

31 Yorum Var
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim artık GAYGUBET EVİ demeyin.. HÜCRE evi deyin ...gaygubet kelimesini de kirletiyorsunuz.....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ertuğrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar az veriliyor. En az 20 yıl olmalı. 9 yıl sonra yine hain faaliyetlerine devam edeceklerdir hemde bu sefer daha çok intikam hırsıyla!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    kansız ciğersiz satılmış deccalın çocukları
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Genel itibariyle cezalar 10 yıl altı. 10 yıl sonra bu örgütün durumu ne olacak peki
    Cevapla
  • samet 5 yıl önce Şikayet Et
    9 yıl sonra tekrar dışarı çıkacak kaldığı yerden devam edecek. az değilmi ya idam ya müebbet verilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.