Samsun

Kız arkadaşının fotoğrafını ve numarasını paylaşmıştı...

10:24 25 Nisan 2019 5 Yorum Var
Kız arkadaşının fotoğrafını ve numarasını paylaşmıştı...

Samsun'da sosyal medyadaki arkadaşlık sitesinde kız arkadaşının telefon numarasını kızın fotoğrafını da koyarak iğrenç yazılar yazarak yayınlayan genç, savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sosyal medya üzerinden tanıştığı M.Z.O. (19) adlı genç kızın fotoğrafını koyup kızın telefon numarasını da arkadaşlık sitesinde yayınlayan ve iğrenç yazılar yazarak bunu internet üzerinde bulunan sosyal medyadaki arkadaşlık sitesinde yayınladığı iddia edilen N.A. (22) adlı zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan N.A., "kişisel verileri hukuka aykırı olarak yaymak" suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren N.A. serbest bırakıldı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • anne 5 yıl önce Şikayet Et
    Annesi vardir bu sapigin once anne baba okulu acalim anne baba olmayi ogretelim busapiklarida bir kadin yetistiriyor once cocuk dogurmdan herkesi egitime mecbur tuttalim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hanzala 5 yıl önce Şikayet Et
    Savcılar ne yapsın cezaevleri ful dolu mahkumlar nöbetleşe yatıyor.Tarihin hiç bir döneminde ahlak bu kadar erezyona uğramamıştı. Allah'tan Müslümanız ya Mülüman olmasaydık Maazallah ne yapardık
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden serbest bırakıldı bunudur adalet
    Cevapla
  • Mustafa çoban 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar basit mi bunun bedeli ifade ver serbest kal... adalet adalet adalet
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Yargı önüne gelen sapığı hırsızı sözde kabadayıyı carı cakalı tacizciyi serbest bıraktıkca bu memleket iyice yaşanamaz hale geliyor amaç nedir bu kadar suç işleyen dosyası kabarmış piskopatlar hangi sebeble dışarıda gezer bir bilen var ise mantıklı bir sebeb söyleyebilirmi? Yoksa bazı kişiler güzel türkiyemizi karırıştırmak içinmi cabalıyor.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.