Samsun

Önce karısını, sonra kendini vurdu!

08:18 17 Mayıs 2019 -4 Yorum Var
Önce karısını, sonra kendini vurdu!

Samsun’da bir kişi boşanma aşamasında olduğu karısını vurarak öldürdükten sonra aynı silahla kendini vurdu...

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Hilal Sokak’ta meydana geldi. Yeni evli olmalarına rağmen problem yaşadıkları öğrenilen Gökhan Erçin (31) ile eşi Ayşenur Erçin’in(30) boşanacaktı.

Bu sabah saat 06.45’te silah sesleri üzerine çiftin bulunduğu daireye gelen yakınları, genç çifti kanlar içinde buldu. Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri çiftin olay yerinde öldüğünü tespit etti.

ÖNCE KARISINI SONRA KENDİNİ VURDU

Polisin yaptığı ilk incelemelere göre koca Gökhan Erçin’in önce karısı Ayşenur Erçin’i vurduğu, daha sonra da aynı silahla kendisini başından vurarak intihar ettiği belirlendi. Olay yerinde, olayda kullanılan 1 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR

-4 Yorum Var
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu cinayet mal mülk için değildir ki, belki bu kadın adamın başının etini yedi, adam delirdi. bu cumhuriyet kadınları, bu eğitim kadınları ve aileyi bozuyor. Kadına yakışır sakinlik, zerafet, kibarlık ve letafet, alttan alma, kanaatkarlık, yumuşak huyluluk, nerdeee.
    Cevapla
  • şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Medeni kanunda arıza var.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    esit sekilde ortak yapip boşanmalıdır devlet masa kursun bosanmak isteyen
    Cevapla
  • Mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    Boşanma davaları erkeklere zulme dönüştü. Bu kan7n varken boşanmayan kadın aptaldır. Çünkü o çocukları aliyor. Kocasının malını aliyor. Maaşı geliri varsa nafaka diye aliyor. YETMEDI hanimef3ndin8n morali bozuldu manevi tazminat aliyor. Yetmedi maddi tazm8nat aliyor. Erkek geriye kalan hayatin8 iki kuruş etmeyen hayatını yıkan kadına bu borçları işemek için çalışmak zorunda kalır. Kadin hakkı diye bu zülüm yeter.
    Cevapla
  • Dunya 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardes bu bir cana kiymayi hakli cikarirmi
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla haklısın. Herşey kadından yana. Kanunlar çok kötü.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.