Samsun

Seri katilin evinde bakın ne bulundu?

08:47 27 Kasım 2019 4 Yorum Var
Seri katilin evinde bakın ne bulundu?

Samsun ve Ordu'da 12 kişinin öldürülmesiyle bağlantısı bulunduğu iddia edilen ve 15 aydır cezaevinde bulunan Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde çok sayıda askeri malzemeler bulunduğu ortaya çıktı.

Yağma, hırsızlık ve kasten öldürme' suçlarından yargılanan ve güvenlik sebebiyle Trabzon cezaevinde bulunan Mehmet Ali Çayıroğlu'nun 12 kişinin öldürülmesiyle bağlantılarının araştırması sürüyor. Halen iddianamesi hazırlanmayan ve tutuklu bulunan Mehmet Ali Çayıroğlu'nun işlediği öne sürülen seri cinayetlerle ilgili yürütülen soruşturmada ilginç bir detaya rastlandı. Mehmet Ali Çayıroğlu'nun köydeki evinde yapılan aramada askeri kıyafet ve malzemeler bulundu. Çayıroğlu'nun evinde yapılan detaylı aramada 1 adet askeri tip eldiven, 1 adet askeri kamuflaj renk tabanca kılıfı, 1 adet askeri palaska, 1 adet askeri şapka, 1 adet askeri kamuflaj pantolon bulundu. Zanlı Çayıroğlu'nun bu kıyafetlerle Akkuş'a bağlı köylerde rahat hareket ederek araştırma yaptığı belirlendi. Askeri malzemeler soruşturma dosyasına dahil edildi.

Mehmet Ali Çayıroğlu, Samsun'un Terme ilçesine bağlı Özyurt köyünde Sevim Semiz (80), engelli kızları Emine Semiz (50) ve Havva Gülen (60), Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Yüceler Mahallesi'nde, Nuri Usluoğlu, eşi Lütfiye Usluoğlu, Akkuş ilçesine bağlı Dağyolu Mahallesi'nde Şeker Köseoğlu, Üçyol mevkisinde Hasan Bayram, Ortabölme Mahallesi'nde Sabri Güneş, Hasan Güneş, Zahide Güneş, Karaçal Mahallesi'nde, Senai Türedi, Ümit Türedi'nin öldürülmeleriyle ilgili bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklu olarak cezaevinde bulunuyor.

 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş ne oluyor ya? Ben vatandaşım bağırıyorum, yırtınıyorum: Idam, idam diye. Yöneticilerimiz duymuyor, duymuyor, duymuyor. Adam daha ne yapsın? 12 kişiyi doğramış, yakmış. Yaşlı başlı insanlar. Ya yeter ya asın şunu, asın, asin ya.
    Cevapla
  • ABUZİDDİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Derdi neymiş bu yaratığın. Bilen varsa yasın lütfen. Ayrıca bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir. hadisini hiçmi duymamış. bire gafil
    Cevapla
  • Eci 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan hırsızlığı müge anlı programında uzun süre işlenmişti.şeker köseoğlunun katili aranmıştı
  • birkıssadanbinhisse 4 yıl önce Şikayet Et
    idami getirin ey meclis halk oylamasina halk cikarir idami sizin cekinmenize gerek yok yeterki referanduma sunun
    Cevapla
  • TURKIYEM 4 yıl önce Şikayet Et
    Idam ister halk. Idam da huzur var. Idam edilsinki ibret alsin insan. Tecavüzcu 'yu besle. Katili besle. Teröristi besle. Idam idam idam Bu suçlara idam isteriz.
  • alp 4 yıl önce Şikayet Et
    besleyin hain kargayı...daha oysun o kadar masum gözü...yazık...
    Cevapla
  • İstanbul-18 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman çıkacak bu İDAM yahu!
    Cevapla
  • Zülal 4 yıl önce Şikayet Et
    Çıkmıyor assınlar 3 5 tecavüzcüyü assınlar 3 5 kadına siddet yanlısını öldüreni assınlar bakalım anında suç oranı yüzde 50 asagıya inmiyor mu daha ne bekliyorlar anlamadım sunsunlar referanduma ben den sartsız koşulsuz gözü kapalı evettt
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.