Samsun

Otostop çektiği araca binince hayatının şokunu yaşadı

14:29 24 Aralık 2019
Otostop çektiği araca binince hayatının şokunu yaşadı

Samsun'da 'dur' ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü ile araca otostopla binen 22 yaşındaki genç, yakalanıp, gözaltına alındı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Mert K., Çarşamba ilçesinden Samsun'a gitmek için otostop çekerek 52 RF 822 plakalı otomobile bindi. Mert K.'nın bindiği aracın sürücüsü Göktuğ Y. yolculuk sırasında alkol aldı. Tekkeköy ilçesinde uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine otomobili durdurmak istedi. Ancak 'dur' ihtarına uymayan sürücü, yoluna devam etti, polis ekipleri de peşine düştü. Kovalama sonucu Göktüğ Y.'nin kullandığı otomobil, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde sıkıştırıldı. Paniğe kapılan Göktuğ Y. ve Mert K., araçtan inerek 4 metrelik duvardan atlayıp ormanlık alanda koşmaya başladı. Recep Tokur Polis Merkezi ekipleri, 2 şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı.

'BEN OTOSTOPÇUYUM'

Kelepçe vurularak ekip aracına bindirilen Mert K., 'Ağabey ben otostopçuyum, bu şahsı tanımam, etmem. Ben ne olduğunu anlamadım' dedi.

Şüpheliler, alınan doktor raporunun ardından ifadelerinin alınması için karakola götürüldü. Alkollü olduğu belirlenen sürücü Göktuğ Y. hakkında yakalama kararı olduğu saptandı.

YORUMLAR

  • taşeron 4 yıl önce Şikayet Et
    adam, yakalama kararı oldugu ıcın kacmıs halbuki baska bısey yok
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    alköllü araç kullanıp halkın can sağlığını hiçe sayan trafik canavarları ivedilikle idam edilmeli...çıkarın artık şu idam yasasını
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkole de türevlerine de karşıyım ama bu nasıl yorum arkadaş :)
  • volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkolü insanlardan değil, İnsanı alkolden kurtarmak gerek. Azıcık itidalli olun. Çoluk çocuk okuyor bunları.
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    arabaya otostopla bindiğini söyleyen 22 yaşında bir genç,ve gençle pek tanışıklığı akrabalığı neyin olmayan hakkında yakalama kararıda bulunan gençten hayli yaşlıca alkollü bir adam ve,evet ve yakında ormanlık bir alan...ben neden kaçtıkları anladım,sizde anlamışınızdır sanırım,söylersem ayıp olur,ayıp birşeyde ondan.
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Namus hakkında iftira ebedi cehennemlik suçlara girer ,tövbe et bir daha da yapma ,kıyamet günü bu şahıs seni bekler ,çok yazık dini bilgin ne kadar da kısa
    İlk beğenen sen ol
  • muhammet eliyatkın 4 yıl önce Şikayet Et
    polis kovalamasının ardından ormanlık alana gelmişler. Nasıl bir iftiradır bu bilip bilmeden yorum yapıyorsun
  • izmir-dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    o değilde araba kaza yapsa sakat kalsa ne olacak her arabaya otostop çekilmez bu devirde ayrıca arabanıza aldığınız her kişiden siz sorumlusunuz kaza yapınca onun her şeyini siz ödersiniz tedavi kan parası herşey sizden çıkar
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Her arabaya otostop çekilmez, günün yorumu :)))
  • Ne dedin 4 yıl önce Şikayet Et
    Her ağızdan çıkana manşet atılırsa... Bu ülkede herkes masum !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.