Samsun

'Gürültü' tartışmasında eltisini bıçakladı

07:10 27 Ağustos 2020 -6 Yorum Var
'Gürültü' tartışmasında eltisini bıçakladı

Samsun'un İlkadım ilçesinde Şehri A. (35), çocukların gürültüsü yüzünden tartıştığı, üst komşusu da olan eltisi Nurcan A.'yı (38) bıçaklayarak ağır yaraladı. Gözaltına alınan Şehri A. ise "Çocukları sürekli evde gürültü yapıyor. Anlık sinirle kendimi kaybettim" dedi.

Olay, sabah saatlerinde, İlkadım'ın Karasamsun Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı apartmanda oturan ve elti olan Nurcan A. ile Şehri A. arasında, çocukların gürültüsü yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şehri A., evinin mutfağından aldığı bıçağı eltisinin karnına sapladı. Ağır yaralanan Nurcan A., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Nurcan A.'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Şehri A.'nın ise ifadesinde, "Eltim ile aynı apartmanda altlı üstlü oturuyoruz. Çocukları sürekli evde gürültü yapıyor. Bundan dolayı sürekli tartışıyorduk. Ben de bir anlık sinirle kendimi kaybettim ve bıçakladım" dediği öğrenildi. 

 

YORUMLAR

-6 Yorum Var
  • Reis C* 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın dayanma gücü vardır bunu aşarsan bir anlık sinirle ROMA yı Yakarsın...
    Cevapla
  • Gaziantep 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın bir anlık cinnet geçirmiş. Gürültü karşısındaki sinirini anlayabiliyorum. Bizim de üst katımız öyle. gece 1-2 fark etmiyor. Aşağıda insan mı yaşıyor düşünen yok. Bir defasında nişan yapıp halay sektiler bir ordu tepemizde. en son kavga etmemek için evden çıkıp geceyi başa yerde geçirmek zorunda kaldık. Uyardık , yine aynı. İnsan da düşünce olması lazım. Biraz empati kurulmalı. Komşu hakkı denen bir şey var. Ben her gün gece yarılarına kadar tepemde tepinenlere, gece 12 den sonra matkapla duvarı delip kapıları çarpan yan komşuma, günlük kullandığım merdivene her gün sofrasını silkeleyen diğer üst komşuma HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
    Cevapla
  • Sıkıntımız bu!! 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep insanlar düşünceli olmalı diyoruz, haklıyız fakat gerçekler böyle değil, millet keyfine göre yaşamaya alışmış, ana babalarından böyle görmüşler ki böyle yaşıyorlar..Peki çözüm ne?.Çözüm devlet baba, evet, ağır cezalar olmalı, bak o zaman bana sökmez diyen edepsizler bile mum gibi olur, illa devlet ağır cezalar getirmeli ama UYGULAMALI, yoksa anlamı yok, uygulanmazsa bizde bu tür olayların haberini daha çok okuruz..
    İlk beğenen sen ol
  • TONTON 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun Rabbimiz ne diyor öldürmeyeceksiniz nokta
    Cevapla
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Aile apartmanında oturmak nedir yaaa. Bu ne cahillik bu ne özgüvensizlik.
    Cevapla
  • Bbb b 3 yıl önce Şikayet Et
    Aile apartmanında oturmak zordur ama özgüvensizlik kelimesi kullanmak sizin kendinizi geliştirmeniz gerektiğini gösterir
  • MESUT ÖZEN 3 yıl önce Şikayet Et
    bunun öz güvenle cahillikle alakası nedir? diğer apartmanlarda böyle sorunlar yok mu?
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum, oturduğun binada ne hanım tarafından ne senin taraftan akraba olmamalı, saçma yorum diyen zatın başına ya öyle bir şey gelmedi yada akrabası yok
  • Tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    özgüvensizlik mi??
  • yusuf77 3 yıl önce Şikayet Et
    bi sen akıllısın
  • SeRDaR 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka yaaa...!!
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadını çok iyi anlayabiliyorum!!! Her gün başının üstünde pata küte, koşturmaca vs demek ki canına tak etmiş!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.