Samsun

Silahlı saldırıda ölen gencin Covid-19 testi pozitif çıktı

06:19 02 Kasım 2020 4 Yorum Var
Silahlı saldırıda ölen gencin Covid-19 testi pozitif çıktı

Samsun'da sokak ortasında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden gencin otopsi işlemleri öncesi yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde önceki gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında tabancayla vurulan Yalçın Cerrah olay yerinde hayatını kaybetti. Silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerinde giden polis, 27 yaşındaki Yalçın Cerrah'ı yerde kanlar içinde buldu. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Gencin cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısı otopsi işlemleri öncesi korona virüsle ilgili test yapılmasına karar verdi. Yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Yalçın Cerrah'ın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    İDAM edin tüm müptezerler ve müptezerliğe aday potansiyel canilerin boylarını görelim. Hiçbir ücret almadan devletime görev verirlerse cellat olarak hizmet ederim büyük bir aşkla!
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
    Cevapla
  • Dervaz 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam sart
    Cevapla
  • Ladikli Burhan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu atakum oto galericilerin cirit attigi kirli islerin dondugu bir yer tum samsunlular bilir ama konusmaz dile getirmez kirli is varsa atakumdadir
    Cevapla
  • Başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    İnanki çok boş konuştun.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.