Samsun

Yaşlı kadına alçak tuzak! Önce para verip sonra çaldılar

07:02 14 Ocak 2021 1 Yorum Var
Yaşlı kadına alçak tuzak! Önce para verip sonra çaldılar

Samsun'da kendisini tanıyormuş gibi evine gittikleri yaşlı kadına para yardımı yapıyormuş gibi davranarak, " Bu parayı senin paranın yanına koy bereketli olsun" diyerek yaşlı kadının yaklaşık 5 bin lira parasını çalan anne ve kız polisin takibi sonucu yakalandılar. Mahkemeye sevk edilen kadın tutuklanırken, kızı ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlginç hırsızlık olayı Samsun'un İlkadım ilçesinin Zeytinlik Mahallesi'nde 5 Ocak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 82 yaşındaki Bülbül K.'nin evine giden Çiğdem G.(40) ve 16 yaşındaki kızı S.G., kendilerini bir yakınları olarak tanıtıp ziyarete geldiklerini söylediler. Yaşlı kadını kandıran anne-kız Bülbül K.'ye söz de yardım etme bahanesiyle bir miktar para verip verdikleri parayı kendi parasının yanını koyup bereketlenmesini söylediler.

Dolandırıcılara inanan yaşlı kadın verdikleri parayı evdeki parasının yanına koydu. Paranın koyulduğu yeri gören anne ve kızı yanlarında getirdikleri meyve suyunu yaşlı kadına verip mutfaktan bardak alması için yanlarından ayrılmasını sağlayınca evde bulunan yaklaşık 5 bin lirayı çaldılar.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    dolandırıcılık yöntemlerinde bütün dünya ülkelerini geride bıraktık diyebiliriz.ceza diye birşey yok tabi,savcılıkca serbest kalacaklar,2-3 sene tutuksuz yargılama,ceza alınca yargıtaya verme,2-3 senede yargıtaydan gelmesi.alınacak 2-3 sene cezanında sabıkaları yoksa ertelenmesi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.