Samsun

Kendisine kaçan genç kızı ailesine geri götürdü, hastanelik edildi!

07:32 31 Mayıs 2021 4 Yorum Var
Kendisine kaçan genç kızı ailesine geri götürdü, hastanelik edildi!

Samsun'da bir kişi sosyal medyadan tanışıp arkadaş olduğu genç kızın kendisine kaçması üzerine İzmir'dan geri getirdiği kızın ailesi tarafından beyzbol sopası ile hastanelik edildi.

Olay, Samsun'un İkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir'de yaşayan 29 yaşındaki G.D., Samsun'da yaşayan ve sosyal medyadan tanışıp arkadaş olduğu 24 yaşındaki M.K. adlı genç kızın İzmir'e yanına kaçması üzerine kızın ailesi ile bağlantıya geçti. Kız tarafı G.D.'ye birlikte Samsun'a gelip konuşmalarını istediler. Bu sabah kendisine kaçan M.K. adlı genç kız ile birlikte Samsun'a gelen G.D. kızın baba evinde saldırıya uğradı.

Bezbol sopası ile kendisine 15 kişinin saldırdığını söyleyen G.D. evden kaçarak canını kurtardı. Kanlar içinde kalan ve yürüyerek kendi imkanları ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden G.D. hastanede tedavi altına alındı. G.D., " Sosyal medya aracılığıyla M.K ile tanışıp arkadaş olduk. Kız benim yanıma İzmir'e kaçtı. Ailesi konuşmak için bize Samsun'a çağırdı. Birlikte bu sabah geldik. Samsun'a geldikten bir saat sonra kızın baba evinde yaklaşık 15 kişi bezbol sopaları ile bana saldırdı. Şikayetçiyim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Abdullah Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Genç Kızları Kandırmayın Sizde Onların Cahilliğinden Faydalanıyorsunuz. Allah'tan Korkun.
    Cevapla
  • Savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    24 yaşında, sosyal medya kullanabilen bir kız cahil mi oluyor.
    İlk beğenen sen ol
  • kars36 2 yıl önce Şikayet Et
    elbette yani kızımız çocuğumuz cep telefonunda ne yapıyor ona bir bak izin verdiğin şeylere bir bak herkesi aile filitresi sosyal kapalı moduna geçmeyi tavsiye ederim en düşük aile filitresini açın her telefon ve cihazda
    Cevapla
  • …….. 2 yıl önce Şikayet Et
    24 yaşındaki bir insanın neyini kontrol edebilirsiniz???
    İlk beğenen sen ol
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kızla internetten sohbet edip evden kaçacak kadar aklını çeldiğini arkadaş unutmuş herhalde. Aynısını kendi ailesinin başına gelse ne yapardı acaba..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ulvi 2 yıl önce Şikayet Et
    Göründüğü kadarıyla genellikle başa çalışmışlar, kendini korumak isterken bu sırada kollar da tabi darbe almış. Ama Allah için kızınıza da iki çift laf edersiniz değil mi! Evden kaçmamış, İzmir'e kendi ayaklarıyla gitmiş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok değerli kızımız internette, sosyal paylaşım ağlarında ne haltlar karıştırıyor deme, sonra elin adamını linç et. Size de kızınıza da ne olduğu belli olmayan yerden ikramiye çıkmış, dua edeceğinize ikinci rezilliği yapmışsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.