Samsun

Eşi tarafından katledilen Kamile, toprağa verildi

12:50 31 Mayıs 2021 31 Yorum Var
Eşi tarafından katledilen Kamile, toprağa verildi

Samsun’un Bafra ilçesinde Kamile Yavuz’u (33) eşi Faruk Yavuz (36) 25 bıçak darbesiyle katletti. 2 çocuk annesi kadın bugün toprağa verildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Faruk Yavuz ile eşi Kamile Yavuz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Faruk Yavuz, eşi Kamile Yavuz'u 25 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Komşuları gelen sesler üzerine durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kamile Yavuz'u özel bir hastaneye kaldırdı. Yavuz, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan koca ise olayın ardından kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, Faruk Yavuz'u kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yavuz çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

İLK CİNAYETİ DEĞİL

Faruk Yavuz'un 2003 yılında İzmir'de işlediği cinayetten 11 yıl ceza aldığı ortaya çıktı. 6 yıl cezaevinde yattıktan sonra İnfaz Kanunu'ndan yararlanarak cezaevinden çıktı. Bafra'da işlediği bir suçtan dolayı infazı yandı. İnfazı yanan Faruk Yavuz cezasının geri kalan kısmı 5 yılı yatmak üzere Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi'ne girdi. Buradan da açık cezaevine geçiş yapan Faruk Yavuz'un cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Eşi tarafından öldürülen Kamile Yavuz, memleketi Havza ilçesi Boyalı Mahallesi’nde kılınan cezane namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye Yavuz’un ailesi ve sevenleri katıldı.

YORUMLAR

31 Yorum Var
  • ferit 2 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısas Allahın emri iken neyi bekliyor insanlar
    Cevapla
  • osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu cinayet işleyen ruh hastası bir manyağı 6 yıl sonra bir başkasını öldürmek için çıkartmışlar sizin adaletinizin içine tüküreyim bu nasıl bir adalet anlayışı böyle, ALLAH,ın kanunları olsa bu caniler cinayet işleyebilirlermi bu mümkünmü cinayeti işleyen kişinin cezasını merhumun en yakını keser bundan daha güzel bir yasa olabilirmi ? fakat insanlara şeriat gelsin dediğimizde çağdışı gerici yobaz oluyoruz ulan düşüncesiz, izansızlar!... bizi yaratan ALLAH,tandahamı merhametlisiniz cahiller..
    Cevapla
  • Attila 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk cinayetinde 6 yıl yatıp çıkmış. Cinayet diyoruz bakın. Aynı olay ABD'de olsa müebbet yer, hatta duruma göre elektrikli sandalye.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 2 yıl önce Şikayet Et
    İnfaz Kanunu diye bir zımbırtı, insanların ölümüne neden oluyorsa o infaz kanunu çıkaranlar da en az katil kadar vebaldedir. Merak ediyorum bu infaz kanununu bu ülkedeki masumlara zulmetmek için başka bir ülkenin meclisi mi çıkardı?
    Cevapla
  • redirect 2 yıl önce Şikayet Et
    Adaletiniz batsın. Bu yasalar acil değiştirilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.