Samsun

Samsun’da uçuruma atılan çöpleri toplamak isterken hastanelik oldu

16:57 17 Nisan 2022
Samsun’da uçuruma atılan çöpleri toplamak isterken hastanelik oldu

Samsun’un Canik ilçesinde 75 yaşındaki Ahmet Özcan, çöp topladığı sırada uçuruma yuvarlandı. Yaralanan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 75 yaşındaki Ahmet Özcan evinin yanındaki uçuruma atılan çöpleri temizlemek için ağaca bağladığı iple uçurumdan aşağı inmek istedi. Bu sırada ayağı kayarak elindeki ip kurtulan yaşlı adam uçurumdan aşağı yuvarlandı. Olayı fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yuvarlandığı uçurumda sedyeye konulan yaşlı adam, ip ve vatandaşların da yardımıyla bulunduğu yerden güçlüklü çıkartılıp ambulansa taşındı. Ahmet Özcan, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    görüyorsunuz bizim 75 yaşında insanımız devletten yardım dilenmeden ekmeğini canı pahasına çöpten çıkarıyor....yurdumuza gelen çakı gibi 25-30 yaşında genç mülteci devletimizden yardım bekliyor,alıyor.ne diyeyim,düzen bozuk düzen.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.