Samsun

Samsun’da acı kaza: Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı teyzeye otomobil çarptı!

16:15 23 Kasım 2022 2 Yorum Var
Samsun’da acı kaza: Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı teyzeye otomobil çarptı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan feci kazada, karşıdan karşıya geçmek isteyen 69 yaşındaki A.Ç. isimli yaşlı kadına otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada takla atan yaşlı kadının ağır yaralandı.

Kaza; İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı Kefeli Kavşağı’nda meydana geldi. Yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen A.Ç. isimli kadına otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada takla atarak ağır yaralanan kadının yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Akabinde vatandaşların 112’yi araması üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YAŞLI KADININ VÜCUDUNDA BİRÇOK KIRIK OLUŞTU                                         

Edinilen bilgiye göre yaşlı kadının bel, sırt, kürek ve kalça kemiğinde kırık olduğu ve özel bir hastanenin yoğun bakımında tedavi altında olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef sürücüler böyle, koca boş yolda hafif sağ yapsa geçer gider, ama kaptırıp gidiyor önüne de bakmıyor. Bu kadar kör birinin araç kullanması doğru mu? Artık yollarda sürücü değil şoför görelim. Yaşlı kadın hatalı ancak trafik sisteminde yapılan değişiklikler insanların aklını karıştırıyor. Eski alışkanlıkları hemen değiştiremezsiniz. Orda kavşak yapısı olduğunda geçiş hakkı yayanındı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • DKalkan 1 yıl önce Şikayet Et
    sürücü elmamı topluyor görmüyor mu Hem yaya geçiti hemde kadını göz göre göre çarpıyor iyi bir ceza alsın.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.