Samsun

Samsun'da ev arkadaşıyla kavga eden üniversiteli genç bıçakla katledildi

16:34 27 Kasım 2022 15 Yorum Var
Samsun'da ev arkadaşıyla kavga eden üniversiteli genç bıçakla katledildi

Samsun'un Atakum ilçesinde bir üniversitenin işletme fakültesinde okuyan Kemal Abdüssamet Bakır (25), ev arkadaşının arkadaşı olan motosikletli kurye Baran Ö. (21) ile yaşadığı tartışma sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Kan donduran olay, Samsun'un Atakum ilçesinde yaşandı. Cumhuriyet Mahallesi'nde gece 04:00 sularında, işletme fakültesi son sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Kemal Abdüssamet Bakır, ev arkadaşının arkadaşı olan motosikletli kurye Baran Ö. (21) ile aralarında tartışma çıktı.

KAVGA ESNASINDA KALBİNDEN VE BACAĞINDAN BIÇAKLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kavga apartmanın merdivenlerinde devam etti. Bu sırada Kemal Abdüssamet Bakır'ın Baran Ö.'yü sırtından ve baldırından bıçakla yaraladığı iddia edildi. Kendisini bıçakladığını ileri sürdüğü gencin elindeki kelebek bıçağı aldığı iddia edilen Baran Ö., Bakır'ı aynı bıçakla kalbinden ve sol bacağından bıçaklayıp motosikletine binerek özel bir hastaneye gitti.

ÜNİVERSİTELİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede tedavi altına alınan Baran Ö., kendisini bıçaklayan genci bıçakla yaraladığını ileri sürdü. Olayın olduğu apartmana giden polis ekipleri üniversite öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır'ı apartmanın girişinde ölü olarak buldu. Bakır'ın cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezaların gülünç olduğu bir ülkede bu cinayetler az bile.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Mafya dizileri acilen yasaklanmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kendini bicaklayip. Nefsi mudafa susu vermek istemis olabilir.
    Cevapla
  • sırtından mı 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi oku öyle yorum yap
    İlk beğenen sen ol
  • Mémò 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşının,arkadaşının ne işi var sizin kiraladiginiz evde..adam zaten dogru bir insan olsa ustunde bicak tasimaz..onun arkadasinida tutuklamalari lazim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iman iman iman inanç inanç inanç İslam İslam İslam.. Başka yolu yok Allah'tan korkan insan bu tür eylemleri gerçekleştirmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.