Samsun

Bartın’da ava giden Osman amcanın yasa boğan ölümü

10:06 18 Aralık 2022 5 Yorum Var
Bartın’da ava giden Osman amcanın yasa boğan ölümü

Bartın'daki Hanyeri köyünde avlanmak için ormana giden 65 yaşındaki Osman Arslantürk av esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Hasankadı Beldesi Hanyeri köyündeki ormanda meydana geldi. 2 arkadaşıyla birlikte avlanmak için ormana giden Osman Arslantürk, bir anda fenalaşıp, yığıldı.

AV SIRASINDA ÖLDÜ

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ekibi geldi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde kalp krizi geçirdiği belirlenen Arslantürk'ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Arslantürk'ün cenazesi morga kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    can almaya giderken can vermiş
    Cevapla
  • BalkanTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    hobi ve keyif için avlanmak yazıktır günahtır eskiden ecdadımız aç kalmamak ailesini beslemek için ihtiyaçtan avlanırdı bunun hesabını ahirette veremezsiniz
    Cevapla
  • boş konuş 1 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma.allah ın günah yazmadığı şeye nasıl fetva veriyorsun. padişahlar aç mı kalıyordu avlanıyordu. maide suresi 1-2 ayetlerini oku.
    İlk beğenen sen ol
  • Emeklidur 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yarattığı şeyleri insanın hizmetine vermiş.Helal kılınan canlılar avlanabilir.Sahabe bile avlanırdı.Bazıları Allahtan da merhametli sanıyor kendini.Haşa Allah zalim mi ki..Helal kıldığını haram mı sayacaksınız.O zaman hiç bir canlının ve balıkların da etini yemeyin.Avlanırken de türü azalan,yavrulama mevsiminde olanları da korumak gerekir.
    Cevapla
  • maho 1 yıl önce Şikayet Et
    boş yapmışsın. dünya da artık hayvanların nesli tükenmek üzere 2 kilo tavuk almaktan aciz misiniz yaktığınız mermiler o para ediyor zaten kendi egolarını tatmin etmek için vay sahabe vs katmayın. hayatında 2 civciv besleyip büyütmezler nice hayvanları katlederler. yarın ahirete gidince hakkını sorar karınca ne demek öğrenirsiniz keyfe keder can almayı. Devlet yok ettiğiniz bıldırcın keklik vb hayvanları keyfine mi çoğaltıp da doğaya salıyor madem zarar vermiyorsunuz.
    İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık olmuş be amca..
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya ta bir avci hayvan düsmani hayvan katili gitti...üzüldük mü Hayir iyi te olmus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.