Samsun

Traktörün altında kalan 2 gencin kahreden ölümü

17:11 18 Eylül 2023 9 Yorum Var
Traktörün altında kalan 2 gencin kahreden ölümü

Samsun Vezirköprü'de devrilen traktörün altında kalan 17 yaşındaki Görkem Çelik ile 15 yaşındaki Emirhan Ateş, hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Çorakdere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Görkem Çelik’in kullandığı 55 DP 717 plakalı traktör, Kuz mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada traktörün altında kalan Görkem Çelik ve yanındaki Emirhan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti. Çelik ve Ateş’in cenazeleri, otopsi için Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Oflu 61 7 ay önce Şikayet Et
    Her yıl traktör devrilmesinden dolayı onlarca insan ölüyor. Traktörlerin güvenliği için her hangi bir standart getirilemez mi?
    Cevapla
  • metin dumlupınar 7 ay önce Şikayet Et
    kaç kez cimere ve bu vesile ile tüvtürke yazdım, traktörlerde tente ya da kuşak şartı olmalı, olmayanı muayeneden geçirmeyin trafiğe çıkarmayın diye. Saçma sapan yok ayna, yok ikaz lambası, yok kuyruk mili kapağı gibi saçma şeylerle uğraşıyorlar. Tente olsa bu ölümlerin %90 ı olmaz. Saolsunlar aradılar bu şart 2000 yılından sonra ki traktörler için varmış, e öncekiler ne olsun ölsün mü?
  • VAN LI 7 ay önce Şikayet Et
    ALLAH gani gani rahmet eylesin inşallah ailesine sabır versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafix1 7 ay önce Şikayet Et
    bu traktörün sahiplerine kamu davası açılmalı hem yaşı küçük çocuklara traktör verdiği için hemde güvenlik şemsiye olmadığı için
    Cevapla
  • başgan 7 ay önce Şikayet Et
    kırık dökük de olsa kabin lazım. takla atmayı engeller. allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Erbaa lı 7 ay önce Şikayet Et
    Her köyde moda ve görenek haline geldi çocuklara Traktör vermek malesef.Nihayetinde de böyle müessif kazalar vuku buluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.