Samsun

Korkunç kaza: Tıra çarpan araçtaki çift öldü

13:29 20 Nisan 2024 3 Yorum Var
Korkunç kaza: Tıra çarpan araçtaki çift öldü

Samsun Çarşamba'da kırmızı ışıktaki tıra arkadan çarpan hafif ticari araçtaki 29 yaşındaki Mustafa Yıldız ve 31 yaşındaki Özgül Yıldız çifti hayatını kaybetti.

Kaza, Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkiinde meydana geldi. Mustafa Yıldız’ın kullandığı 55 AJU 974 plakalı hafif ticari araç, kırmızı ışıkta bekleyen S.A.’nın kullandığı 31 ACD 36 plakalı tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücü Mustafa Yıldız ve eşi Özgül Yıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri, jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Yıldız’ı sıkıştığı yerden çıkardı.

Kardeşinin ölüm haberini alıp gelen Mustafa Yıldız’ın ağabeyi, gözyaşı döktü. 3 çocuk sahibi Mustafa ve Özgül Yıldız çiftinin cenazeleri, otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • defterci 1 hafta önce Şikayet Et
    cep telefonu ile meşgul halde araç kullananlar hakkında ne zaman tedbir alınacak, merak ediyorum. kazaların çoğunun sebebi bu tür dikkatsizlik. kucağında küçük çocuk ile araba kullanan cahil ana ve babalar. sonra ah ve tüh. ne bilinçsiz bir toplum haline geldik. yetkililer de maalesef görüp hiç müdahale etmiyor. sadece bakıyor. işin ilginç yanı bu.
    Cevapla
  • Kartal Bey 1 hafta önce Şikayet Et
    yarabbi bu güzel yavrularımızın kimsesi ol sahipsiz bırakma Allahım
    Cevapla
  • aga 1 hafta önce Şikayet Et
    Keşke yetimliğin öksüzlüğün değerini bilseydiniz, Rabbinizi tanısaydınız, dininizi kurandan öğrenseydiniz, böyle dua etmenizin ALLAH'a karşı ukelalık olduğunu görürdünüz.
    İlk beğenen sen ol
  • Ayarcı 1 hafta önce Şikayet Et
    Üç çocuk yetim ve öksüz... yüce Allah CC rahmet eylesin...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.