Şanlıurfa

Vali Küçük, Suruç'ta muhtarlarla buluştu

13:31 30 Eylül 2015
Vali Küçük, Suruç'ta muhtarlarla buluştu

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suruç ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, öğretmenevinde gerçekleşen toplantıda Küçük, yoğun katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

 Suriye'nin Kobani (Ayn el Arap) kentindeki çatışmaların ardından çok sayıda sığınmacının Suruç'a geldiğini aktaran Küçük, vatandaşların bu süreçte büyük bir özveri sergilediğini belirtti.

Türkiye'nin 1 Kasım'da seçime gideceğini vurgulayan Küçük, şunları kaydetti:

"Ben devletin valisiyim, tarafsız ve bağımsız bir seçim olmasını önemserim. Benim için önemli olan seçimlerin tamamen baskıdan uzak bir şekilde yapılmasıdır. Bunun için güvenlik tedbirleri alacağız. Sizler de devletin birer mülki idare amirisiniz. Sizden isteğim 1 Kasım'a kadar nereden gelirse gelsin herhangi bir tehdit olursa bana bildirin, bu sizin sorumluluğunuzdur. Baskıyla, tehditle, şantajla oy kullanılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Seçim günü de güvenlik tedbirlerini arttıracağız. Bütün sandıklarda güçlü bir şekilde önlem alacağız. Vatandaşın hür iradesinin sandığa yansımasını amaçlıyoruz."

Vali Küçük, toplantıda muhtarların sorunlarını da dinledi. 

Toplantıya; Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü de katıldı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.