Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'un gol yükünü Portekizliler çekiyor

11:11 03 Kasım 2015
Şanlıurfaspor'un gol yükünü Portekizliler çekiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un bu sezon ligde attığı 8 golün 6'sında Portekizli futbolcuların imzası bulunuyor.

Ligde oynadığı 10 maçın 3'ünden galibiyet, 4'ünden mağlubiyetle ayrılan ve topladığı 12 puanla 14. sırada bulunan sarı-yeşilli ekipte yabancı oyuncuların gol performansı dikkati çekiyor.

Bu sezon 10 maçta 8 gol atıp 10 gol yiyen "Ceylanlar"ın gol yükünü Portekizli futbolcular çekti. Şanlıurfaspor'un yabancı oyuncuları 6, yerli oyuncuları ise 2 kez fileleri havalandırdı.

"Ceylanlar"ın 3 golünde imzası bulunan Portekizli forvet Edinho, takımın en golcü ismi oldu. Takımın Portekizli oyuncularından Toni Silva 2, Diogo Valente ise bir golle takımına katkı sağladı.

Şanlıurfaspor'da yerli futbolculardan Almanya doğumlu Türk futbolcu Yousef Yeşilmen ile Onur Akbay da birer gol attı.

Kulüp başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gol atan futbolcularına takım arkadaşlarının yardımcı olduğunu ve böylece sonuca gidebildiklerini söyledi. 

Futbolcularının özellikle son haftalarda çok daha iyi oyun sergilediğini belirten Şimşek, şöyle konuştu:

"Şu anda ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz. Futbolcularımızdan daha fazla gol bekliyoruz. Maçta doğru zamanda doğru yerde bulunan oyuncumuz gol atıyor. Son maçlarımızda gol yollarında daha fazla etkili olacağımızın sinyallerini alıyoruz. Takımımızın başarısı için elinden gelen gayreti gösteren ve Sivasspor'a gol atma sevinci yaşatan oyuncularımı tebrik ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.