Şanlıurfa

Karaköprü'de öğrencilere eğitim seti yardımı

17:45 01 Aralık 2015
Karaköprü'de öğrencilere eğitim seti yardımı

 Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim seti verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Aksoy, Akziyaret Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sürmeli ve kooperatif ortakları, ilçedeki Akziyaret İlk ve Ortaokuluna giderek yardımları öğrencilere dağıttı.

Metin İlci, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinin yardımlarının diğer sivil toplum kuruluşları tarafından da örnek alınması gerektiğini belirterek, kooperatif ortaklarına teşekkür etti.

Mehmet Aksoy da öğrencilerin tamamının çiftçi çocukları olduğuna dikkati çekerek, 223 öğrenciye içerisinde defter, kalem ve kitabın bulunduğu setleri verdiklerini kaydetti.

Çiftçilere sundukları diğer hizmetlerin yanı sıra çocuklarına da sosyal sorumluluk kapsamında eğitim desteği verdiklerini dile getiren Aksoy, benzer etkinlikleri sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.