Şanlıurfa

Siverek'ten kısa kısa

18:07 08 Aralık 2015
Siverek'ten kısa kısa

İstanbul Beylikdüzü İhlas İlkokulu öğrencileri tarafından toplanan yardım malzemeleri, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilciliğine gönderilen giysi, mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri, sendika yetkilileri tarafından Karacadağ İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilere ulaştırıldı.

Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Şengönül, bu anlamlı davranışlarından dolayı Beylikdüzü İhlas İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

- Siverek Belediyesince karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı bilgilendirme yapılacak

Siverek Belediyesince karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı bilgilendirme yapılacağı bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cerrah Özekinci, yaptığı yazılı açıklamada, Şanlıurfa Valiliği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğünün desteğiyle ilçe genelinde çeşitli toplantılar düzenleyeceklerini belirtti.

Kışın başlamasıyla karbonmonoksit zehirlenmelerinin de gündeme geldiğini ifade eden Özekinci, "Hastanelerde, okullarda ve diğer toplu bulunan yerlerde karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı bilgilendirme yapacağız. Broşür ve afiş dağıtacağız. Lodosun olduğu günlerde anonslarla halkı uyaracağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.