Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısı kısa

16:55 11 Aralık 2015
Şanlıurfa'dan kısı kısa

Eyyübiye Belediyesi tarafından öğrencilere doğal afet semineri verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Eyyübiye Anadolu İmam Hatip Lisesinde, sivil savunmanın önemi, afet bilinci kapsamında depremden korunma yolları, deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eyyübiye Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Kemal Çevirici, doğa olaylarının normalin üzerinde gerçekleştiğinde can ve mal kaybına yol açtığını kaydetti.

- Büyükşehir Belediyesi kurslarına ilgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 spor branşında verilen kurslara vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, gençlerin ilgi duydukları spor dallarına yönlendirmek, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve kentte spor kültürü oluşturmak amacıyla belediye bünyesindeki 5 spor salonu, 3 gençlik merkezi ve 2 spor tesisinde 17 branşta kurslar verildiği bildirildi.

Kursa katılan Cumali Ceylan, 3 yıldan bu yana kursa katıldığını ve branşında girdiği yarışmalarda derece elde ettiğini kaydetti.

Kötü alışkanlıklar kazanmak yerine zamanını spor yaparak geçirdiğini aktaran Ceylan, gençleri bu kurslara katılmaya davet etti.

Bu arada kurslarından yararlanmak isteyen gençlerin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.