Şanlıurfa

Şanlıurfa'da kar temizleme çalışmaları

12:51 05 Ocak 2016
Şanlıurfa'da kar temizleme çalışmaları

Haliliye Belediyesi, 200 personel, 35 greyder, 2 kar küreme aracı, 12 kepçe ve 38 kamyonla kar temizleme çalışmasını yürütüyor

Şanlıurfa'da etkili olan kar yağışı sonrası Haliliye Belediyesi ekipleri, kar temizleme çalışması başlattı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gazetecilere yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin sabahın erken saatlerden itibaren çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

Çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürüldüğünü ifade eden Demirkol, 200 personel, 35 greyder, 2 kar küreme aracı, 12 kepçe  ve 38 kamyonla çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Öncelikli hedeflerin ana caddelerin kaldırımlarını temizlemek olduğunu belirten Demirkol, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizin beklediği yağmur ve kar yağışı gerçekleşti. Kent merkezinde işine, evine, okuluna giden insanlarımızın gidecekleri yere serbest ulaşmalarını ve en güvenli şekilde ulaşmalarını temin etmek için temizlik, fen işleri ve park bahçe müdürlüğümüz personelleri, teyakkuz halinde çalışmaktadır. Haliliye’nin kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemesi için çaba sarf ediyorlar. Ben her 3 müdürlüğümüzün personellerine teşekkür ediyorum. Haliliye halkının hiçbir konuda endişesi olmasın. Bütün yollarımız açık olacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.