Şanlıurfa

Hamile kadının makam aracıyla hastaneye ulaştırılması

18:16 06 Ocak 2016
Hamile kadının makam aracıyla hastaneye ulaştırılması

Şanlıurfa'da, yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahalleden, makam aracıyla doğuma yetiştirilen kadının kayınpederi, Siverek Kaymakamı Karagül'e teşekkür ziyaretinde bulundu

 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahalleden, makam aracıyla doğuma yetiştirilen kadının kayınpederi, Siverek Kaymakamı Vural Karagül'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, önceki gece ilçeye yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Asriçayır Mahallesi'nde doğum sancısı başlayan Emine Ayaz'ın, yakınları tarafından getirildiği Gedik Mahallesi'nde kaymakamın makam aracıyla hastaneye ulaştırıldığı anımsatıldı.

 Ayaz'ın kayınpederi Abdullah Ayaz, Kaymakam Karagül'ü makamında ziyaret etti.

Ayaz, burada yaptığı açıklamada, gelininin bir erkek bebek dünyaya getirdiğini belirterek, "Kaymakam Karagül'e minnettarız. Doğan torunuma onun ismini vermek istedik fakat Sayın Kaymakamımız kabul etmedi. Torunuma Kaymakamımız, Ahmet ismini verdi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karagül de annenin ve bebeğin sağlık durumunun iyi olması kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çocuğumuza benim adımı verilmesinin istenmesi beni onurlandırdı ancak ben de aileye 'çocuğun isminin Ahmet olması beni daha memnun eder' dedim. Kendileri de beni kırmadılar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.