Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

16:53 26 Ocak 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslara katılan 250 kişiye sertifikaları dağıtıldı.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Kadın Kültür Merkezlerinde açılan ağ teknolojileri, model makineci, yuvarlak örme, hazır giyim, ev tekstili, bilgisayarlı muhasebe, kadın dış giysileri dikim, düz dikiş makineci, yönetici sekreterliği, cilt bakım kurslarından mezun olan 250 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl müdürü Murat Demirkol, İŞKUR'un desteğiyle kurslarda eğitimini tamamlayan kursiyerlerin girişimcilik sertifikası almaya hak kazandığını belirtti.

Kadınlara yönelik çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Demirkol, "Kadınlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek, kişisel gelişimlerini destekleyecek ve iş yaşamına nitelikli bireyler olarak katılımlarını sağlayacak tüm projelerin yanında olacağız. Kadınlarımız, hangi işi yaparsa yapsın bu heyecanı yitirmediklerini gösteriyor ve beraberinde başarıyı getiriyor. Girişimci kadınlarımız, farklı düşünen farklı başarılara imza atan, çözüme odaklı, evinde iyi bir anne, iyi bir eş, işinde de iyi bir iş kadını oluyor. Bugün burada bizlere gurur ve umut veren kadın girişimcilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.


- Çadır kentte gıda denetimi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç Konaklama Tesislerinde gıda denetimi yaptı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Suriyeli misafirlerin yaşadığı çadır kentteki marketleri denetledi.Marketlerdeki tüm reyonları inceleyen ekipler, son kullanma tarihi geçmiş ürün bulunduran iş yeri hakkında işlem yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.