Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

18:09 16 Şubat 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecek.

Şanlıurfa Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 3-6 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda toplantı yapıldı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, toplantıdaki konuşmasında fuarın bu yıl üçüncüsünün gerçekleştirileceği, bu kapsamda yürütülen çalışmaları görüşmek üzere bir araya geldiklerini belirtti.

Fuarların bir şehrin sosyal ve ekonomik gelişimini etkileyen önemli unsurlar olduğunu kaydeden Kaya, "Fuarlar teknolojiyi, yeni nesil ürünleri ve birçok yeniliği teşvik etmektedir. Fuarımıza, tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalarımızın tarımsal kurum ve kuruluşlarımızın, tüm Şanlıurfalıların, bölgemizde faaliyet gösteren çiftçilerimizin, sanayicilerimizin şehrimizde yapılacak olan bu önemli organizasyona katılmasını bekliyorum. Ayrıca fuarımızın bu yıl daha görkemli olacağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Kaya ve diğer ilgililer katıldı.
- Siverek'te doktora başarı belgesi verildi.
Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Siverek Devlet Hastanesinde görevli Op. Dr. Osman Emre Aycan'a başarı belgesi verdi.Siverek Devlet Hastanesini ziyaret eden Karagül, hastanede akşam polikliniğinin açılmasını sağlayarak hastaları muayene eden Aycan'a başarı belgesi verdi.Karagül, yaptığı açıklamada, Aycan'ın yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.Vatandaşların mağdur olmaması için akşam polikliniğinde çalışan personeli tebrik ettiğini ifade eden Karagül, "Değerli doktorumuza başarı belgesi takdim ettim. Çalışmaları konusunda bu hassasiyetlerinden dolayı doktorumuz şahsında Devlet Hastanesi personeline teşekkür ederim" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.