Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

16:04 24 Şubat 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Hilvanlı şampiyon sporcular, Vali İzzettin Küçük’ten hediyelerini aldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, katıldıkları müsabakalarda dereceye giren Hilvanlı sporcular Mustafa Coşkun, Ali Çoban, Şahin Sürek, Emre Aydın ve Ramazan Açıkada, Küçük'ü makamında ziyaret etti.Ziyarette Küçük, Alpagu Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan ve turnuvada en teknik dövüşen sporcu unvanını kazanan Mustafa Coşkun'a 2 bin, Kickboks Türkiye üçüncüsü Çoban, Alpagu Türkiye ikincileri Sürek ile Aydın ve Kickboks Doğu-Güneydoğu üçüncüsü Açıkada'ya biner liralık hediye çeki verdi.Küçük, sporculara spor malzemesi de hediye etti.Genç sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Küçük, "Sizler Şanlıurfa’nın medar-ı iftiharısınız. Katıldığınız müsabakada dereceler kazandınız. Sizlere desteğimiz her zaman devam edecek. Sizleri tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.- Viranşehir'de okullararası voleybol turnuvasıViranşehir'de Okullararası Küçük Kızlar Voleybol Turnuvası başladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Viranşehir Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvada, çok sayıda okulun takımları mücadele ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Enver Alay, yaptığı açıklamada, sporu sevmek, sevdirmek ve sosyal aktiviteleri artırmak amacıyla bu tür organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilere fayda sağlamaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Alay, "Turnuvamız bugün itibarıyla başladı. Umarım öğrencilerimiz adına verimli bir çalışma olur. Şimdiden turnuvaya katılan bütün takımları kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.