Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

12:40 16 Mart 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ilçesinde incelemelerde bulundu.

Akyürek ile beraberindekiler, Hürriyet Mahallesinde yapımı devam eden Aile Sağlık Merkeziyle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Son yıllarda Viranşehir'de hem sağlık hem de eğitim alanında önemli yatırımlar yapıldığını belirten Akyürek, yatırımların devam ettiğini vurgulayarak, "Bu anlamda inşa edilen modern Aile Sağlık Merkeziyle vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla buraya gelip hizmet alabilirler. Umarız merkezimiz en kısa sürede tamamlanıp halkımızın hizmetine girer. 3 katlı olup çocuk oyun grupların da yer aldığı modern merkezde toplum sağlık merkezi ve birçok birim yer alıyor. Viranşehir, halkına hak ettiğini hizmetin getirilmesi için mücadele ediyor" diye konuştu.

- Hayırseverlerden mescit

Viranşehir ilçesi Kara Çeşme bölgesinde hayırseverler tarafından mescit yapıldı.

Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, yaptığı açıklamada, mescidin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "İlçeden 50 kilometre uzaklıktaki bölgeye gelecek vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla ibadet edebilecek. Bu davranış sadaka-i cariyedir, mescide yakın alana bir bayan ve bir erkek olmak üzere 2 tuvalet ihtiyacı da var. Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.