Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

15:05 29 Mart 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa Valiliği ile Eyyübiye Belediyesi işbirliğiyle Eyüp Peygamber Makamı'nın çevre düzenlenmesi yapılacak.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali İzzetin Küçük başkanlığında düzenlenen toplantıda Eyyübiye Belediyesi tarafından hazırlanan projenin sunumu yapıldı.

Proje hakkında görüşlerin alındığı toplantıya Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Çevre Koruma Vakfı Müdürü Siracettin İlhan ve belediye yetkilileri katıldı.

Şanlıurfa’nın doğal, tarihi ve kültürel nitelikli alan ve yapılarının korunarak geliştirilmesinin amaçlandığı projeyle aynı zamanda Eyüp Peygamber makamının görünürlüğü ve erişilebilirliği arttırılarak daha fazla ziyaretçi ağırlaması hedefleniyor.

- Viranşehir'de KOSGEB kursu tamamlandı

Viranşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen KOSGEB "Uygulamalı Girişimcilik" kursuna tamamlayan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen törende kursta başarılı olan 26 kişiye sertifikaları verildi.

Törenin ardından Kaymakam Huzeyfe Citer, yaptığı açıklamada sertifika almaya hak kazanları tebrik ederek biran önce iş yeri açmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Viranşehir'de işsizlik sorunun önemli bir sorun olduğunu belirten Citer, Viranşehir Kaymakamlığı olarak girişimcilerin önünü açmak istediklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.